'Collecting moments' gaat over het vastleggen van intieme momenten, het in beeld brengen van warmte. Kleine betekenisvolle momentjes vereeuwigen en diezelfde liefde opnieuw voelen bij het zien van de beelden. 

Gijs, het zoontje van mijn broer kreeg op jonge leeftijd de diagnose Duchenne opgeplakt. Dit is een spierziekte die vooral jongens treft en waardoor hij langzaam maar zeker aftakelt en zijn hele, korte leven, extra zorg zal nodig hebben. Jongens met Duchenne verliezen de kracht in hun spieren met een fatale afloop rond hun 30ste levensjaar. 

Als zus, als tante, als fotografe wil ik mij dan ook inzetten om samen met de vele getroffen gezinnen, en in het bijzonder mijn broer, mee te vechten tegen deze vreselijke ziekte. Doorheen de tijd besef ik meer en meer hoe belangrijk de kleine momenten zijn en hoe ik daar als fotografe een mooie rol in kan spelen. Met 'Collecting moments' probeer ik mooie momenten vast te leggen, te vereeuwigen. 

Elk jaar neemt mijn broer deel aan een grote sponsortocht, ook ik trok in 2017 mijn stoute schoenen aan en ging mee als Weekend-hero: https://www.duchenneheroes.nl , om te mogen starten dient elk teamlid 2500 euro in te zamelen wat vervolgens rechtstreeks naar onderzoek tegen duchenne gaat. Het voorbije jaar haalden wij als team zo een 19.000 euro op voor team Go For Gijs: https://www.duchenneheroes.nl/go-for-gijs

Bij elk pakket zijn vervoerskosten en bewerking van de foto's inbegrepen. Van de totale prijs: €200, €300 of €400 is er €50 voor mijn eigen onkosten te vergoeden, de rest van het geld storten jullie zelf rechtstreeks op de teampagina van 'Go For Gijs'. Zo bekomen jullie vervolgens ook het fiscale attest! 

Bij dit pakket kom ik 1,5u fotograferen op een locatie die jullie kiezen. Dit is ideaal voor een klein gezin, koppel of een communie-shoot. Je mag hierbij op een 100-tal beelden rekenen. De beelden zullen gedurende 30 dagen te zien en te downloaden zijn in een private online galerij (web-resolutie), daarnaast krijgen jullie uiteraard ook de hoge resolutie beelden toegestuurd via een WeTransfer-link.  Neem hier een kijkje voor enkele voorbeelden uit dergelijke shoots. 

Bij dit pakket kom ik 2,5u fotograferen. Zo kan er gekozen worden voor twee locaties. Bijvoorbeeld een fijne wandeling en beelden in de huiselijke sfeer. Je mag hierbij op een 200-tal beelden rekenen. De beelden zullen gedurende 30 dagen te zien en te downloaden zijn in een private online galerij (web-resolutie), daarnaast krijgen jullie uiteraard ook de hoge resolutie beelden toegestuurd via een WeTransfer-link. Neem hier een kijkje voor enkele voorbeelden uit dergelijke shoots. 

Bij dit pakket kom ik 3,5u fotograferen. Dit is ideaal voor een grotere familiebijeenkomst een andere feestelijkheid of gebeurtenis in een intieme setting. Je mag hierbij  op een 400-tal beelden rekenen. De beelden zullen gedurende 30 dagen te zien en te downloaden zijn in een private online galerij (web-resolutie), daarnaast krijgen jullie uiteraard ook de hoge resolutie beelden toegestuurd via een WeTransfer-link. Neem hier een kijkje voor enkele voorbeelden uit dergelijke shoots.   


Een levenswijsheid zegt dat je, als je jezelf of iemand anders een geschenk wil geven, dan beter een ervaring koopt...


Deze gezinsfotoshoot met Hilde was alleszins een unieke ervaring: warm, gezellig, spontaan!! Een geschenk voor vaderdag van papa/pappie en bovenal geslaagd!! Bovendien hebben we niet alleen volop van de leuke namiddagervaring genoten, want de prachtige spontane foto's bezorgen ons levenslang warme herinneringen !!!


En dit alles heeft nog een meerwaarde, want het is voor een goed doel!! 

- Ann 

Dries, Jitske & Ayla

Suus & Jochen + één

Gijs in 2018 tijdens één van onze eigen mooie en intieme momenten als familie. 

Using Format